Hybride Vergaderen

Hybride vergaderen: sta ik op mute?

Hybride werken, hybride vergaderen, sinds het C*-virus zijn intrede maakte zijn deze woorden niet meer weg te denken uit ons business vocabularium.

Maar wat is hybride vergaderen nu precies?

Hybride vergaderen is een manier van vergaderen zonder dat alle deelnemers fysiek in een ruimte aanwezig zijn. Deelnemen aan een hybride vergadering kan vanaf een thuiswerkplek, vanuit de vergaderruimte of vanaf een andere, willekeurige locatie. Denk aan de auto of een remote werkplek in een koffiebar.

Om met elkaar te communiceren tijdens de hybride vergadering wordt gebruik gemaakt van een videoconferencing programma, waarop alle deelnemers zijn ingelogd. Op deze wijze wordt een virtual meeting room gesimuleerd waar alle deelnemers van de vergadering met elkaar kunnen praten. Ook kunnen er bestanden of presentaties gedeeld worden en kunnen er aantekeningen gemaakt worden op een digitaal whiteboard.

Maar de grens tussen een hybride meeting en een rommelige meeting is soms dun, daarom is het belangrijk om over het juiste materiaal en software te beschikken om er een geslaagde meeting van te maken. En daarmee helpen we u bij AVapps graag verder.

We adviseren u graag voor de juiste programma’s, maar ook voor camera’s in de vergaderruimte die kunnen zoomen op wie spreekt, de juiste microfoons die rekening houden met de akoestiek, het juiste scherm waar iedereen ter plaatse op kan meevolgen en speakers die ervoor zorgen dat iedereen hetzelfde hoort zonder die vervelende echo.

Kortom, wij zijn graag uw hybride partner.

Scroll to Top