AVapps Auditorium

Uw ruimte is ook een medium

AVapps is al 10 jaar uw specialist inzake audiovisuele totaaloplossingen voor de professionele markt.
Van ontwerp over uitwerking tot een perfecte na-service.

Wij adviseren u graag voor het optimaal inrichten van uw nieuwe of bestaande kantoren, vergaderzalen, boardrooms en/of auditoria.

Waarom kiezen voor AVapps?

Omdat wij lange-termijnrelaties opbouwen met onze klanten door actief mee te denken.
Op deze 4 pijlers is AVapps gebouwd:

Persoonlijke aanpak

Bij ons bent u geen nummer. Wij luisteren naar uw noden om zo de allerbeste oplossing te kunnen bieden. Binnen uw budget natuurlijk.

Diverse oplossingen

“One solution fits all” bestaat niet. Complex maatwerk of een basisoplossing, grote of kleine ruimtes? Voor alles hebben we een geschikte oplossing.

Gepassioneerd

Audio en video is onze passie. Dit gecombineerd met onze jarenlange ervaring, expertise en goeie relaties in de sector zorgen ervoor dat wij u duurzame oplossingen kunnen bieden.

Onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en aan geen enkele leverancier gebonden. Zo bent u zeker van de beste oplossingen op gebied van prijs, kwaliteit én design.

Welke oplossingen biedt AVapps?​

We durven stellen dat we een oplossing hebben op al uw audiovisuele vragen.
Hieronder alvast een greep uit ons aanbod. Zowel een combinatie van deze oplossingen als echt maatwerk zijn uiteraard mogelijk.

Meeting Room

Vergaderzalen

U kunt bij ons terecht voor de inrichting van eenvoudige vergaderzalen tot multifunctionele meeting rooms.

Interactieve borden

Boardrooms

Bedieningsgemak komt op de eerste plaats in boardrooms. Daarom richten wij ze voor u in met de meest courante audiovisuele faciliteiten.

AVapps Auditorium

Auditoria

Goeie verstaanbaarheid en leesbaarheid zijn extreem belangrijk. En daar maken wij ons werk van.

Wat vinden onze klanten van AVApps?

Wij kunnen u wel vertellen dat wij hét adres zijn voor al uw audiovisuele oplossingen en dat wij u volledig ontzorgen, maar wij laten liever onze klanten aan het woord.

IBis Styles Kortrijk Expo

Dhr. Vincent De Caluwé (bestuurder)

All geared up dankzij AVapps!
De installatie is een echte eerwaarde voor onze organisatie en gasten.
AVapps levert echt totale ontzorging.

Sig

Dhr. Kim Van Daele (Communicatiemedewerker Sig vzw)

Altijd een persoonlijke aanpak bij AVapps met een eindproduct om U tegen te zeggen. Daarnaast is ook alles zeer makkelijk in gebruik (ook voor dummies). Een aanrader!

VCLB Gent

Dhr. Tom De Moor (ICT-Manager)

AVapps onderscheidt zich door hun klantgerichtheid en een woord is een woord. Ze hebben alle vergaderlokalen doorheen de jaren bij ons ingericht. Er wordt vooraf goed geanalyseerd wat de huidige en toekomstige noden zijn en vervolgens volgt een op maat uitgewerkt voorstel. De eigenlijke installatie gebeurt met oog voor detail en wordt pas als afgerond beschouwd als ze zeker zijn dat alles 100% werkt zonder dat er meerwerken worden aangerekend.

Gemeente Wetteren

Dhr. Filip Arents (Gis en ICT-Coördinator)

AVapps ontzorgt onze IT dienst door hun no-nonsens aanpak, de installatie van degelijk AV-materiaal dat eenvoudig is in gebruik. Een doordacht plan van aanpak en vooral toekomstgerichte investering. AVapps staat garant voor snelle dienstvelening.

Van Reybrouck Accountants &Taks Consultants

Dhr. Vincent Jacobs

Door de expertise en klantgerichtheid van AVapps was de digitalisatie van onze vergaderzalen in goede handen. Bovendien kunnen we ook na de installatie steeds terugvallen op hun kennis om onze installatie in optimale conditie te houden.

Chateau D’Ansembourg

Jean Laurent Mourne

Nous avons pu bénéficier de l’expertise de AVapps pour l’implémentation d’une solution Multimédia sur notre site. Malgré les changements répétitifs, ils ont toujours su répondre présent et trouver les solutions aux problèmes rencontrés. Aujourd’hui nous disposons d’un système centralisé, simplifié et fiable qui nous permets d’être plus serein.

maak een afspraak

Maak een afspraak

Heeft u een bepaald project in gedachten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Contacteer ons vrijblijvend met uw vraag en wij nemen snel contact met u op!

Velden met een * zijn verplicht

Een greep uit onze klanten

Scroll to Top